Köpvillkor

Köpvillkor

Om HDDPRICE.SE

Företagsnamn ROBERT COMPUTER HARDWARE LTD. Storbritanniens huvudkontor Adress 2nd Floor College House, 17 King Edwards Road, Ruislip, London, UK, HA4 7AE.
Beställningar skickas från Tyskland
Om du vill komma i kontakt med oss, skicka ett mail till sales@hddprice.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter, så hör vi av dig så snart som möjligt.

Beställa

När du har slutfört din beställning kommer en orderbekräftelse att skickas till din e-postadress. I bekräftelsen hittar du all information om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.
Om det finns ett fel i orderbekräftelsen måste du omedelbart kontakta oss via e-post till sales@hddprice.se.

Leverans

Våra normala leveranstider är 9-16 dagar. MEDVETENHET! Beställningar som görs under helgen skickas tidigast följande måndag.
Om det skulle uppstå förseningar i leveransen (utan att vi har meddelat dig om en längre leveranstid), vänligen kontakta oss på e-postadressen: sales@hddprice.se.

Priser

Alla priser i butiken är angivna i DEK och alla priser inkluderar 25% moms.
Vi reserverar oss för prisändringar orsakade av leverantörsprisändringar, tryckfel i prislistan och felaktigheter i priser på grund av felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Ångerrätt

Vid köp av varor på hemsidan har du som kund en lagstadgad 14 dagars ångerrätt, som gäller från det att du mottagit en vara som du har beställt.

5.1 När du utövar din ångerrätt:
Du måste meddela att du ångrar dig. Meddelandet måste skickas till oss sales@hddprice.se. I ditt meddelande ska ditt namn, adress, e-postadress, ordernummer och vilka varor returen gäller tydligt framgå.
Du måste returnera produkterna till oss omedelbart och senast inom de lagstadgade 14 dagar efter uppsägningsmeddelandet.
Du ansvarar för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna ska därför skickas väl emballerade och i sin originalförpackning.
Från återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av ett belopp som motsvarar värdeminskningen i förhållande till produktens ursprungliga värde, om det är en använd eller skadad produkt.

5.2 Ångerrätten gäller inte om:
Produkter som har förseglats (förseglats) av hälso- eller hygienskäl och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig.
Produkter som har karaktären av förseglad ljud- eller bildinspelning och där förseglingen har brutits av dig.
Skräddarsydd produkt, som skräddarsys speciellt för dig eller har en distinkt personlig touch efter dina önskemål.
Tjänster som har slutförts och där du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt.
Varor som snabbt kan försämras, till exempel mat.
Löst antal tidningar eller tidskrifter.

För mer om lagstadgad ångerrätt, se

Anspråk och reklamationer

Vi inspekterar alla produkter innan de skickas till dig. Skulle produkten fortfarande vara skadad eller felsänd när den anländer, åtar vi oss, i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning, att åtgärda felet utan kostnad.
Du måste alltid kontakta oss för godkännande innan du returnerar en defekt vara.
Reklamation ska skickas omedelbart efter att felet upptäckts.

6.1 Hur går du vidare med ett klagomål?
Eventuella fel och brister ska alltid anmälas till sales@hddprice.se där du anger ditt namn, adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.
Om vi ​​inte kan åtgärda defekten eller leverera en liknande produkt, kommer vi att ersätta dig för den defekta produkten i enlighet med tillämplig konsumentskyddslagstiftning. Vi står för returfrakten vid godkända reklamationer.
Vi förbehåller oss rätten att avslå ett reklamation om det visar sig att produkten inte är defekt i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid klagomål följer vi riktlinjer från Allmänna reklamationsnämnden, se arn.se.

Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten.
Vi tar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets kontroll (Force Majeure). Dessa villkor kan till exempel vara arbetskonflikt, brand, krig, myndighetsbeslut, minskad eller obefintlig leverans från leverantören.
Vidare tas inget ansvar för eventuella ändringar i produkter/produktegenskaper som har ändrats av respektive leverantör och andra faktorer utanför vår kontroll.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella typografiska fel på denna webbplats och den slutliga försäljningen av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återspeglar produkternas exakta utseende, eftersom det kan finnas viss färgskillnad beroende på bildskärm, fotokvalitet och upplösning. Vi gör alltid vårt bästa för att exponera produkterna så korrekt som möjligt.

Information om cookies

Enligt lagen om elektronisk information ska besökare på en webbplats informeras om det av integritetsskäl